8-daagse individuele rondreis per huurauto door West-Kreta

Dag 1 - Regio Kissamos
Aankomst op luchthaven Chania. Overnachting in het kustgebied ten westen van de stad Chania.

Dag 2 - Regio Kissamos
Via een prachtige route door de streken Kissamos en Selino richting Paleochora voor overnachting.

Dag 3 - Regio Selino
Chrissokalitissa klooster, Elafonissi, Sougia, de kloof van Agia Irini. Wij geven u genoeg keuzes voor mooie routes vanuit Paleochora. Overnachting in Paleochora.

Dag 4 - Regio Sfakia
Van Paleochora via een mooie tocht door het binnenland naar de regio Sfakia. Overnachting aan de zuidkust.

Dag 5 - Regio Sfakia
Van Chora Sfakion per boot naar Agia Roumeli voor een bezoek aan het Nationale Park Samaria kloof (Lazy way). Overnachting aan de zuidkust.

Dag 6 - Regio Apokoronas/Vamos
Van de zuidkust naar het gebied Apokoronas in noordwest Kreta. Via het bekende Giorgioupolis rijden we omhoog naar Vamos en omliggende dorpen. Tevens kan een bezoek worden gebracht aan het meer van Kournas. Overnachting in Apokoronas.

Dag 7 - Regio Apokoronas/Chania
Rit door het mooie Apokoronas via de dorpen in de streek en de kustplaatsen Kalyves, Almirida en Plaka naar Chania. Een andere optie: vroeg vertrek naar de haven van Kissamos om aan boord te gaan van het schip naar Gramvoussa en de mooie lagune van Balos. Overnachting in omgeving Apokoronas.

Dag 8 - Vertrek luchthaven Chania

8-daagse individuele rondreis per huurauto door Oost-Kreta

Dag 1- Regio Lassithi
Aankomst luchthaven Heraklion. Overnachting in het kustgebied ten oosten van Heraklion.

Dag 2 - Regio Agios Nikolaos
Vertrek richting het oosten. Begin via de snelweg, maar al snel slaan we af het binnenland in, via een prachtige streek ten noorden van deze snelweg naar het dorp Plaka (met uitzicht op het eiland Spinalonga en de mogelijkheid om hier een bezoek te brengen). Verder rijdend langs de Mirabello baai. Overnachting in de regio Agios Nikolaos.

Dag 3 - Regio Sitia/Itanou
Route in oostelijke richting naar de uiterste noordoostkust van Kreta. Onderweg naar Sitia is een prachtige kloof te bezichtigen. Stop in de stad Sitia en overnachting aan het strand van de noordoostkust in de streek Itanou.

Dag 4 - Regio Itanou
Naar de streek Lefkis in het zuidoosten. Mogelijkheid tot bezoek aan de opgravingen van Kato Zakros. Overnachting aan het strand in de streek Itanou.

Dag 5 - Regio Ierapetra
Via een prachtige weg door het binnenland van het noordoosten naar de zuidoostkust. Overnachting in de omgeving van Ierapetra.

Dag 6 - Regio Ierapetra
Mogelijkheid om vanuit Ierapetra een bezoek te brengen aan het eiland Chrissi. Een andere optie is om het achterland van Ierapetra te verkennen. Overnachting in de omgeving van Ierapetra.

Dag 7 - Regio Heraklion
Terug naar het noorden: de rit leidt via Viannos, Arkalochori en Choudetisi terug naar de regio Heraklion. Overnachting in deze streek.

Dag 8 - Vertrek van luchthaven Heraklion.

Inbegrepen
7 overnachtingen op basis van logies of logies/ontbijt bij 2 personen in een tweepersoonskamer of studio.
8 dagen auto cat. A vanaf aankomst op de luchthaven tot vertrek van de luchthaven.

Let op: bij aankomst op de luchthaven ontvangt u gedetailleerde "Secrets" voor uw Fly Drive!

Prijzen op aanvraag.

Fly Drive op Lesbos
Fly Drive op Samos