Themavakanties en reizen op maat naar authentiek Griekenland

Wij onderscheiden ons graag door het aanbieden van kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Door onze jarenlange ervaring en unieke kennis van het land en van de Griekse taal hebben wij de mogelijkheid om u, behalve de bekende bezienswaardigheden, ook de andere, authentieke kanten van dit prachtige land te laten zien. Wij treden buiten de reeds platgetreden paden zodat u het echte Griekenland kunt ervaren.

Bent u:
Iemand die de bijzondere plekjes, waar de massa meestal niet komt, kunt waarderen?
Iemand die ontmoetingen met de plaatselijke bevolking vaak als mooiste herinneringen mee naar huis neemt?
Iemand die graag verblijft op een mooie, authentieke of sfeervolle plek waar u als gast wordt ontvangen en niet als nummer?
Iemand die graag meedenkt over hoe het toerisme voordeel voor mens en natuur ter plekke kan brengen?

Dan is deze site voor u:
De vakantieganger die geniet van het echte Griekenland.

View the embedded image gallery online at:
https://secretsofgreece.net/secrets-of-greece#sigProId7694ef17c5

Wie we zijn en waar we voor staan

Carla Benningshof woont al meer dan 25 jaar in Griekenland en is werkzaam in het toerisme als gids, duurzaamheid-controleur van hotels en als oproepkracht bij calamiteiten voor de ANWB. Door haar jarenlange ervaring en expertise, kan zij u tot in detail informeren en ter plekke de benodigde begeleiding bieden.
Anneke Kamerling heeft jarenlang in Griekenland gewoond en gewerkt als destination-developer. Ze kent de ins en outs van de uiteenlopende reisdoelen als geen ander. Jaarlijks keert zij terug naar Griekenland als reisleidster voor speciale groepen en themavakanties en om haar reisgidsen voor de serie www.het-boekje.nl te schrijven en bij te werken.

Samen willen wij graag onze passie met u delen en wij bieden u onze deskundigheid om u een onvergetelijke vakantie te laten beleven in het echte Griekenland.

View the embedded image gallery online at:
https://secretsofgreece.net/secrets-of-greece#sigProId69795de973

Geniet van uw vakantie in het gastvrije Griekenland

De Grieken staan bekend als een warm en gastvrij volk.
FILOXENIA is Grieks voor gastvrijheid. Hierin zit het woord "filos" = vriend en het woord "xenos" = vreemdeling. Dit zegt eigenlijk alles: in Griekenland wordt elke vreemdeling als mogelijke vriend beschouwd. In de mythologie kon de god Zeus zich vermommen in allerlei gedaanten en dus als een volkomen vreemde aan je deur kloppen. Vandaar dat in elke bezoeker een bijzondere gast kan schuilen. Bij de echte Grieken is elke onverwachte gast dan ook van harte welkom.
Ook wij van Secrets of Greece willen dit naar onze gasten uitstralen. U bent van harte welkom om na onze site te hebben bezocht, ons te contacten voor al uw vragen en wensen.

View the embedded image gallery online at:
https://secretsofgreece.net/secrets-of-greece#sigProIdb3dccc4ab0