Vakanties met net dat beetje extra

Kunt u zon, zee en strand wel waarderen, maar onderneemt u ook graag wat in de vakantie? Dan bent u bij Secrets of Greece aan het juiste adres. Wij hebben enkele boeiende themavakanties voor u samengesteld. Bijvoorbeeld: actieve vakanties, wandelvakanties, creatieve vakanties, schildervakanties, culinaire vakanties, kookworkshops en culturele reizen. Zit er niet bij wat u zoekt? Vraag ons gerust! Wij stellen met alle plezier uw droomvakantie samen.

View the embedded image gallery online at:
https://secretsofgreece.net/themavakanties#sigProIdd8ae7401d5

Actie en Avontuur

Een wandelvakantie is een van de beste manieren om een land, het landschap en de bewoners te leren kennen. Het biedt de kans om een te worden met de natuur en het land in alle rust vanuit een ander perspectief te bekijken. Dit is reizen op zijn best. Voel, ruik, proef en ervaar het Griekse leven van nabij. Of misschien neemt u liever deel aan een avontuurlijke safaritour. Dwars door het binnenland met overnachtingen in kleine accommodaties in authentieke bergdorpjes? En wat dacht u van duiken, mountainbiken of kanoën? En voor de echte durfallen is er de mogelijkheid om te 'sky diven' of een 'bungy jump' in een prachtige kloof te maken! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wandelvakantie op Andros
Stadswandelingen in Athene
Wandelvakanties op Kreta

View the embedded image gallery online at:
https://secretsofgreece.net/themavakanties#sigProId9a130ab2dd

Kunst en Cultuur

Laat u inspireren en ontdek uw talenten en creativiteit. Wat dacht u van een heerlijke ontspannen schildervakantie onder de Griekse zon of de fijne kneepjes van de eeuwenoude mozaïek techniek onder de knie te krijgen? Een rondreis per huurauto, door oorspronkelijke dorpjes in de binnenlanden, waarbij u kennismaakt met verscheidene traditionele oude ambachten? Misschien bent u dol op Griekse muziek en komt uw droom uit wanneer u een van de vele concerten kunt bezoeken. Of wilt u liever zelf musiceren en bijvoorbeeld enkele bouzoukilessen volgen? U zegt het maar, wij regelen het.

Schildervakantie op Andros
Schildervakantie op Karpathos
Schildervakantie op Kreta
Paarden schilderen in Pilion
Mozaïekvakantie op Kreta
Beeldhouwen op Tinos
Marmer hakken op Naxos 

View the embedded image gallery online at:
https://secretsofgreece.net/themavakanties#sigProId00fef8bfa8

Koken en Eten

Voel, bereid en proef heerlijk, gezond, vers Grieks eten! De Griekse keuken wordt wel de gezondste keuken van Europa genoemd en biedt een ruime variatie aan uiteenlopende gerechten. Elke streek en elk eiland heeft zo zijn eigen specialiteiten. Tijdens onze culinaire reizen maakt u kennis met de traditionele Griekse keuken, zowel met de ingrediënten en de bereiding ervan als uiteraard het proeven van de heerlijke gerechten, die u zelf klaarmaakt. Καλή σας όρεξη! - Eet smakelijk!

Kookworkshops op Andros
Culinaire wandelingen in Athene

View the embedded image gallery online at:
https://secretsofgreece.net/themavakanties#sigProId45a1d1ff36