Vakantieworkshop beeldhouwen met marmer op het Griekse eiland Tinos

Weekarrangement Tinos vakantieworkshop beeldhouwen € 585,- p.p.p.w., exclusief vliegtickets, boottickets, (lucht)haven transfers, maaltijden en consumpties.
Inclusief: 4-daagse cursus beeldhouwen incl. materiaal, 7 nachten in een studio/tweepersoonskamer, incl. ontbijt, vervoer naar/van de workshop locatie en optionele excursies.

Wij kunnen de vliegtickets, boottickets en transfers voor u regelen. De prijs is afhankelijk van de luchthaven van vertrek en aankomst. De dichtstbijzijnde luchthavens voor Tinos zijn Athene en Mykonos.

Workshops
De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers en de 4-daagse beeldhouwcursus is inclusief materiaal.
Vier ochtenden van 09.30 tot 13.00 uur worden u de oude technieken van het traditionele Griekse beeldhouwen en de moderne kneepjes van de hedendaagse beeldhouwkunst bijgebracht. Om 09.00 uur vertrekken we naar de beeldhouwwerkplaats. We werken door tot een uur of 13.00, waarna we op excursie gaan of terugkeren naar ons verblijf.
Een klein marmeren voorwerp kan worden gemaakt om mee naar huis te nemen als een mooie herinnering aan uw creatieve vakantie op Tinos.

Accommodatie
Uw verblijf op Tinos is het unieke appartementencomplex Porto Raphael, pal aan het strand van Agios Ioannis Porto, met een eigen taverna, waar door de eigenaresse heerlijk wordt gekookt.
U verblijft in een studio/tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. 's Avonds kunt u genieten van een Tiniaanse maaltijd met verse lokale producten in de taverna van het complex of elders.

Meereizende partners betalen € 335,- p.p.p.w. (7 nachten) exclusief vliegtickets, boottickets, (lucht)haven transfers, maaltijden en consumpties. Hierin is inbegrepen: medeverblijf in de studio/tweepersoonskamer, incl. ontbijt en optionele excursies.

Verlenging ad. € 315,- p.p.p.w. (alleen verblijf op basis van logies/ontbijt) is mogelijk op aanvraag.

Eigen verblijf
U kunt onze workshops ook combineren met een door uzelf geboekte pakketreis. In dat geval verzorgt u zelf uw vervoer naar de workshop en betaalt u € 250,- p.p. voor de 4-daagse cursus.

Optionele excursies
In de middag bieden we optionele excursies. Bijvoorbeeld naar het marmermuseum in Pyrgos, een wandeling door de vallei met de duiventillen bij Tarambados, een middag aan het strand van Kolymbithra, de archeologische site van Kionia, het mooie hooggelegen klooster van Agia Pelagia, of een bezoek aan de hoofdstad Chora met de beroemde Evangelistria kerk. Mocht u liever een middag aan het strand doorbrengen, dan kan dat natuurlijk ook.

Schildervakantie op Andros
Schildervakantie op Karpathos
Schildervakantie op Kreta
Paarden schilderen in Pilion
Mozaïekvakantie op Kreta

Marmer hakken op Naxos