8-daagse proef- en kookvakantie op het Griekse eiland Andros

Dag 1
Aankomst in de haven van Gavrio. Uw accommodatie bevindt zich in Nimborio bij de hoofdstad Chora.

Dag 2
Onder leiding van een ervaren lokale kok gaat u 's middags aan de slag om heerlijke Andriotische gerechten te vervaardigen. U krijgt uitleg over de verschillende ingrediënten en allerhande tips voor een geslaagde maaltijd, waar u uiteraard zelf van kunt gaan genieten.

Dag 3
Ook deze middag staat uw begeleidende kok voor u klaar met spannende ingrediënten, zoals bijvoorbeeld wilde groenten van Andros en kunt u weer vol enthousiasme in de keuken aan de slag. Aansluitend kunt u uw eigen werk proeven en keuren.

Dag 4
Een dagje rust. Geniet van het strand of breng een bezoekje aan de gezellige hoofdstad Chora.

Dag 5
's Middags kunt u weer fris en fruitig beginnen met een kookworkshop, met nieuwe ingrediënten en vervolgens genieten van wat u heeft klaargemaakt.

Dag 6
Uw laatste middag als Andriotische kok. Uiteraard wordt ook deze dag weer afgesloten met een gezellige en heerlijke maaltijd.

Dag 7
Vrije dag

Dag 8
Vertrek vanuit de haven van Gavrio.

Inbegrepen
4 kookworkshops incl. bereide maaltijden / hapjes, 7 nachten in een studio, incl. ontbijt, vervoer naar/van de kookworkshop.

Exclusief
Vliegtickets, boottickets, transfers van/naar de (lucht)haven, maaltijden en consumpties.
Wij kunnen de vliegtickets, boottickets en transfers voor u regelen. De prijs is afhankelijk van de luchthaven van vertrek en aankomst. De dichtstbijzijnde luchthavens voor Andros zijn Athene en Mykonos.

U kunt deze workshops ook combineren met een door uzelf geboekte pakketreis. In dat geval verzorgt u zelf uw vervoer en betaalt u alleen voor de 4-daagse workshop.

Prijzen op aanvraag.

Culinaire wandelingen in Athene