Workshops marmer beeldhouwen en schilderen op het Griekse eiland Naxos

Juni - September
Het Aelia Gallery-Atelier is 6 dagen per week geopend en gesloten op zondag. Openingstijden: 10.00-15.00 uur.
Deelname is flexibel: u kunt zelf beslissen hoeveel dagen u lessen wilt volgen, zodat u uw creatieve bezigheden perfect kunt combineren met sightseeing of gewoon lekker luieren! 'Aelia' in Aelia Gallery-Atelier betekent 'energie die van de zon komt'. Laten we de prachtige Cycladische lichtval en kleuren deze zomer vereeuwigen!

Workshops
Aelia Gallery-Atelier in Naxos biedt workshops aan in marmer bewerken met gebruikmaking van traditionele technieken en marmer van Naxos. In de schilderlessen wordt gebruik gemaakt van waterverf, acryl, olieverf en gemengde technieken. Materialen zijn inbegrepen in de prijs. Alle niveaus zijn welkom. Er zijn niet meer dan 10 personen in een groep.
Afgezien van cursisten die les willen volgen van onze experts, verwelkomt Aelia ook kunstenaars of amateur-kunstenaars die zelfstandig willen werken en voorziet hen van het nodige materiaal om te beeldhouwen of te schilderen.
Verder is het mogelijk om werk ter plekke tentoon te stellen, omdat het atelier ook als galerie functioneert. En dan tot slot: er is een kantine aanwezig!

Accommodatie
Naxos biedt een enorme keuze aan zeer goede hotels. We kunnen Aeolis Boutique hotel van harte aanbevelen, het is gunstig gelegen in het hart van Naxos, dicht bij een mooi strand en gezellige, lokale restaurantjes.

Prijzen
1 persoon: € 50,- p.p.p.d.
Groep van 2: € 45,- p.p.p.d.
Groep van 5: € 40,- p.p.p.d.

Optionele excursies
Aelia Gallery-Atelier biedt verscheidene excursies aan, waaronder een bezoek onder deskundige begeleiding aan het archeologische museum van Naxos.

Schildervakantie op Andros
Schildervakantie op Karpathos
Schildervakantie op Kreta
Paarden schilderen in Pilion
Mozaïekvakantie op Kreta

Beeldhouwen op Tinos