Workshops marmer beeldhouwen en/of schilderen op het Griekse eiland Naxos.


Juni - September 2020
Het Aelia gallery-atelier is 6 dagen per week geopend en gesloten op zondag. Openingstijden: 10.00-15.00 uur.
Deelname is flexibel: u kunt zelf beslissen hoeveel dagen u lessen wilt volgen, zodat u creativiteit perfect kunt combineren met sightseeing of gewoon lekker luieren! Aelia in Aelia gallery-atelier betekent energie die van de zo'n komt. Laten we de prachtige cycladische lichtval en kleuren deze zomer vereeuwigen!

Workshops
Aelia gallery-atelier in Naxos (chora - Eggares road, Timios Stavros) biedt workshops aan in marmer bewerken met gebruikmaking van traditionele technieken en marmer van Naxos. In onze schilderlessen wordt gebruik gemaakt van waterverf, acryl, olieverf en gemengde technieken. Materialen zijn inbegrepen in de prijs. Alle niveaus zijn welkom. Er zijn niet meer dan 10 personen in een groep.
Afgezien van cursisten die les willen volgen van ons experts, verwelkomt Aelia ook kunstenaars of amateurs die zelfstandig willen werken en voorziet hen van het nodige materiaal om te beeldhouwen of te schilderen.
Verder is het mogelijk om werk ter plekke tentoon te stellen, omdat onze workshop ook als galerie funktioneert.
En dan tot slot nog: er is een kantine aanwezig!

Accommodatie
Naxos biedt een enorme keuze aan zeer goede hotels, die je zelf direct kunt boeken. We kunnen Aeolis Boutique hotel van harte aanbevelen, dat gunstig gelegen is in het hart van Naxos, dichtbij een mooi strand en goedkope, lokale restaurantjes.

Prijzen
1 persoon: € 50,- p.p.p.d.
Groep van 2: € 45,- p.p.p.d.
Groep van 5: € 40,- p.p.p.d.

Optionele excursies
Aelia gallery-atelier biedt verscheidene excursions aan, waaronder een bezoek onder deskundige leiding aan het archeologische museum.