Leren mozaïeken zoals de oude Grieken op Kreta

Weekarrangement Kreta mozaïekcursus voor beginners en gevorderden, € 585,- p.p.p.w., exclusief vlucht, maaltijden en consumpties.
Inclusief: 4-daagse mozaïekworkshop, incl. materiaal, 7 nachten in een tweepersoonskamer, incl. ontbijt, luchthaven transfers (Heraklion Airport) en optionele excursies.

Workshops
De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers en de 4-daagse mozaïekcursus is inclusief materiaal.
Vier ochtenden van 09.30 tot 13.00 uur worden u de oude technieken van de traditionele Griekse mozaïeken en de moderne kneepjes van de hedendaagse mozaïekkunst bijgebracht. Een klein voorwerp kan worden gemaakt om mee naar huis te nemen als een mooie herinnering aan uw creatieve vakantie op Kreta.

Accommodatie
Uw verblijf op Kreta, is het unieke Hotel Arolithos, dat is gebouwd als een traditioneel Grieks dorp, met een eigen plein en taverna en diverse workshops, waaronder een mozaïek werkplaats, waar u zult deelnemen aan de mozaïekcursus.
U verblijft in een tweepersoonskamer op basis van logies/ontbijt. 's Morgens kunt u genieten van een goed verzorgd ontbijtbuffet en 's avonds kunt u genieten van een Kretenzer maaltijd met verse lokale producten in de taverna op het "dorpsplein".

Meereizende partners betalen € 365,- p.p.p.w. (7 nachten) exclusief vlucht, maaltijden en drankjes. Hierin is inbegrepen: medeverblijf in de tweepersoonskamer, incl. ontbijt, luchthaven transfers (Heraklion Airport) en optionele excursies.

Verlenging ad. € 315,- p.p.p.w. (alleen verblijf op basis van logies/ontbijt) is mogelijk op aanvraag.

Eigen verblijf
U kunt onze workshops ook combineren met een door uzelf geboekte pakketreis. In dat geval verzorgt u zelf uw vervoer naar de workshop en betaalt u € 250,- p.p. voor de 4-daagse cursus.

Optionele excursies
In de middag bieden we optionele excursies. Bijvoorbeeld naar het oude dorp Anogia, een middag aan het strand van Fodele of naar de hoofdstad Heraklion. Of u kunt met ons mee naar de archeologische site van Knossos (entree niet inbegrepen). De excursie naar de Samaria kloof is ook zeer aan te bevelen, maar niet inbegrepen! Mocht u liever een middag aan het strand doorbrengen, dan kan dat natuurlijk ook.

Schildervakantie op Andros
Schildervakantie op Karpathos
Schildervakantie op Kreta
Paarden schilderen in Pilion
Beeldhouwen op Tinos

Marmer hakken op Naxos