Paarden schilderen aan de voet van het Pilion-gebergte

15/9 - 22/9 2023

Weekarrangement schildervakantie voor beginners en gevorderden in Pilion, Griekenland, vanaf € 945,- p.p.p.w., exclusief vlucht, transfers en consumpties.
Inclusief: 6-daagse schildercursus, 7 nachten in een studio, incl. 3 maaltijden per dag, en koffie en thee tijdens de pauzes.

Workshops
Zes dagen met lunchpauze kunt u naar hartenlust tekenen en schilderen tussen de olijfboomgaarden bij het kustplaatsje Kalamos. Hier observeert u een kudde van zes Thessalische paarden in hun natuurlijke omgeving. Professioneel kunstenaar en docente Anna Martin zal u begeleiden met haar demo's en technieken terwijl ze één op één begeleiding biedt en helpt om uw eigen stijl te ontwikkelen.
Een deel van de middagen zal plaatsvinden in een lokale studio om de schetsen verder te ontwikkelen tot schilderijen.

De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers en de schildercursus is exclusief materiaal. De ervaring heeft geleerd dat de meeste mensen het liefst met hun eigen materialen werken dus neemt u alstublieft uw eigen vertrouwde materialen mee.
Na het ontbijt vertrekken we naar de plek waar de paarden zijn en nemen we even de tijd om in het kuddegevoel te komen. We observeren ze terwijl ze grazen, of rennen en spelen tijdens een wandeling. We maken foto's en/of maken schetsen. We werken tot ongeveer 12.00 uur, waarna we lunchen. In de middag werken we de schetsen of foto's die we in de ochtend hebben gemaakt verder uit.
De voertaal tijdens de schildersweek is Engels.

Accommodatie
U verblijft in de schilderachtige en comfortabele studio's, maisonnettes en appartementen Erofili dicht bij de zee. De eigenaren zijn erg gastvrij en vriendelijk en zorgen ervoor dat je je thuis voelt. 's Ochtends kunt u genieten van een kwalitatief goed ontbijtbuffet, 's avonds dineren we in speciaal geselecteerde lokale taverna's en genieten we van de lokale Griekse gastvrijheid.

Voor meer infromatie, prijzen en reserveren, zie de brochure of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schildervakantie op Andros
Schildervakantie op Karpathos
Schildervakantie op Kreta
Mozaïekvakantie op Kreta
Beeldhouwen op Tinos
Marmer hakken op Naxos