Schilderen tussen de Grieken op Andros


13/6 - 20/6 2020
Weekarrangement Andros schildervakantie € 585,- p.p.p.w., exclusief vlucht, maaltijden en consumpties.
Inclusief: boottickets Rafina-Andros v.v., 4-daagse schilderworkshop, 7 nachten in een studio voor alleengebruik incl. ontbijt, vervoer naar/van schilderlocaties en optionele excursies.

Workshops 15/6, 16/6, 17/6 en 18/6 2020
De groepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers en de cursussen zijn exclusief materiaal. De ervaring heeft geleerd dat de meeste mensen het liefst met hun eigen materialen werken. Wij zorgen er wel voor dat er verf en penselen aanwezig zijn, voor het geval u iets mist, maar neemt u vooral uw eigen vertrouwde materialen mee.
Om 09.00 uur vertrekken we naar de plek waar we gaan schilderen. Dat kan aan zee zijn of landinwaarts. We werken door tot een uur of 13.00, waarna we op excursie gaan of terugkeren naar ons verblijf.

Accommodatie
Op Andros hebben wij voor u het leuke complex Myrtos appartementen geselecteerd. Rustig gelegen, net buiten Chora , de hoofdstad van het eiland. De gastvrije familie Hala zorgt dat het u aan niets ontbreekt. U verblijft in een studio van Myrtos appartementen op basis van logies/ontbijt. ’s Morgens kunt u genieten van een goed verzorgd ontbijt en ’s avonds kunt u genieten van het heerlijke Griekse eten in een van de vele restaurantjes in de buurt.

Meereizende partners betalen € 385,- p.p.p.w. ( 7 nachten) excl. vlucht, transfers, maaltijden en consumpties. Hierin is inbegrepen: medeverblijf in de studio incl. ontbijt, boottickets Rafina-Andros v.v. en optionele excursies.

Verlenging ad. € 280,- p.p.p.w (alleen verblijf op basis van logies/ontbijt) is mogelijk op aanvraag.

Eigen verblijf
U kunt onze workshops ook combineren met een zelfgeboekte pakketreis. In dat geval verzorgt u zelf uw vervoer naar onze verzamelplaats en betaalt u € 200,- p.p. voor de 4-daagse workshop.

Optionele excursies
's Middags bieden wij optionele excursies. Wij bieden wandelingen met gids door het weelderige groene landschap over ezelpaden met oude boogbruggen over stromende rivieren, waarbij u mooie watervallen kunt tegenkomen. Of u kunt met ons zeep maken of glyko tou koutaliou en jams, of u kunt deelnemen aan een kookworkshop van de traditionele Andriotische keuken. Natuurlijk wordt dit afgesloten met het proeven van de lekkernijen die u vervaardigd heeft. De excursies zijn inbegrepen, maar mocht u liever een middag aan het strand doorbrengen, dan kan dat natuurlijk ook.