Weekarrangement met 4-daagse workshop schilderen op het Griekse eiland Andros

30/05 - 06/06 2022
Weekarrangement Andros schildervakantie voor beginners en gevorderden, € 585,- p.p.p.w., exclusief vlucht, boottickets, (lucht)haven transfers, maaltijden en consumpties.
Inclusief: 4-daagse cursus schilderen, 7 nachten in een studio, incl. ontbijt, vervoer naar/van schilderlocaties en optionele excursies.

Wij kunnen de vliegtickets, boottickets en transfers voor u regelen. De prijs is afhankelijk van de luchthaven van vertrek en aankomst. De dichtstbijzijnde luchthavens voor Andros zijn Athene en Mykonos.

Workshops 31/05, 01/06, 03/06 en 04/06 2022
Vier ochtenden van 09.30 tot 13.00 uur kunt u naar hartenlust tekenen en schilderen in de prachtige, afwisselende natuur van het Griekse eiland Andros.
De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers en de schildercursus is exclusief materiaal. De ervaring heeft geleerd dat de meeste mensen het liefst met hun eigen materialen werken. Wij zorgen er wel voor dat er verf en penselen aanwezig zijn, voor het geval u iets mist, maar neemt u vooral uw eigen vertrouwde materialen mee.
Om 09.00 uur vertrekken we naar de plek waar we gaan schilderen. Dat kan aan zee zijn of landinwaarts. We werken door tot een uur of 13.00, waarna we op excursie gaan of terugkeren naar ons verblijf.

Accommodatie
Op Andros hebben wij voor u het leuke complex Myrto Studios geselecteerd, rustig gelegen, net buiten Chora, de hoofdstad van het eiland. De gastvrije familie Hala zorgt dat het u aan niets ontbreekt. U verblijft in een studio op basis van logies/ontbijt. 's Morgens krijgt u een goed verzorgd ontbijt en 's avonds kunt u genieten van het heerlijke Griekse eten in een van de vele restaurantjes in de buurt.

Meereizende partners betalen € 335,- p.p.p.w. (7 nachten) excl. vlucht, boottickets, (lucht)haven transfers, maaltijden en consumpties. Hierin is inbegrepen: medeverblijf in de studio incl. ontbijt en optionele excursies.

Verlenging ad. € 315,- p.p.p.w. (alleen verblijf op basis van logies/ontbijt) is mogelijk op aanvraag.

Eigen verblijf
U kunt onze workshops ook combineren met een door uzelf geboekte pakketreis. In dat geval verzorgt u zelf uw vervoer naar onze verzamelplaats en betaalt u € 250,- p.p. voor de 4-daagse workshop.

Optionele excursies
's Middags bieden wij optionele excursies. Wij bieden wandelingen met gids door het weelderige groene landschap over ezelpaden met oude boogbruggen over stromende rivieren, waarbij u mooie watervallen kunt tegenkomen. Of u kunt met ons zeep maken of "glyko tou koutaliou" en jams, of u kunt deelnemen aan een kookworkshop van de traditionele Andriotische keuken. Natuurlijk wordt dit afgesloten met het proeven van de lekkernijen die u vervaardigd heeft. De excursies zijn inbegrepen, maar mocht u liever een middag aan het strand doorbrengen, dan kan dat natuurlijk ook.

Schildervakantie op Karpathos
Schildervakantie op Kreta
Mozaïekvakantie op Kreta
Beeldhouwen op Tinos
Marmer hakken op Naxos