Op vakantie schilderen te midden van de Griekse natuur op Karpathos

Weekarrangement Karpathos schildervakantie voor beginners en gevorderden, € 585,- p.p.p.w., exclusief vlucht, maaltijden en consumpties.
Inclusief: 4-daagse schildercursus, 7 nachten in een tweepersoonskamer, incl. ontbijt, luchthaven transfers, vervoer naar/van schilderlocaties en optionele excursies (m.u.v. de bootexcursie naar Olympos).

Workshops
Vier ochtenden van 09.30 tot 13.00 uur kunt u naar hartenlust tekenen en schilderen in de prachtige, afwisselende natuur van het Griekse eiland Karpathos.
De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers en de schildercursus is exclusief materiaal. De ervaring heeft geleerd dat de meeste mensen het liefst met hun eigen materialen werken. Wij zorgen er wel voor dat er verf en penselen aanwezig zijn, voor het geval u iets mist, maar neemt u vooral uw eigen vertrouwde materialen mee.
Om 09.00 uur vertrekken we naar de plek waar we gaan schilderen. Dat kan aan zee zijn of landinwaarts. We werken door tot een uur of 13.00, waarna we op excursie gaan of terugkeren naar ons verblijf.

Accommodatie
Op Karpathos hebben wij voor u het leuke Hotel Alex geselecteerd, rustig gelegen op ca. 600 m. van het strand van Pigadia, de hoofdstad van het eiland. De gastvrije familie Alexiou zorgt dat het u aan niets ontbreekt. U verblijft in een tweepersoonskamer op basis van logies/ontbijt. 's Morgens kunt u genieten van een goed verzorgd ontbijtbuffet en 's avonds kunt u genieten van het heerlijke Griekse eten in een van de vele restaurantjes van Pigadia.

Meereizende partners betalen € 365,- p.p.p.w. (7 nachten) excl. vlucht, maaltijden en consumpties. Hierin is inbegrepen: medeverblijf in de tweepersoonskamer, incl. ontbijt, luchthaven transfers en optionele excursies (Behalve Olympos).

Verlenging ad. € 315,- p.p.p.w. (alleen verblijf op basis van logies/ontbijt) is mogelijk op aanvraag.

Eigen verblijf
U kunt onze workshops ook combineren met een door uzelf geboekte pakketreis. In dat geval verzorgt u zelf uw vervoer naar onze verzamelplaats en betaalt u € 250,- p.p. voor de 4-daagse workshop.

Optionele excursies
's Middags bieden wij optionele excursies. Op Karpathos kunt u mee met een boottocht naar het bijzondere afgelegen dorp Olympos (niet inbegrepen), of deelnemen aan een wandeltocht door de prachtige natuur. Ook kunt u een bezoek brengen aan de verschillende dorpjes in het binnenland en de kleine vissersplaatsjes Finiki en Lefkos, met een heerlijk strand en gezellige vistaverna's. De excursies zijn inbegrepen, maar mocht u liever een middag aan het strand doorbrengen, dan kan dat natuurlijk ook.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Schildervakantie op Andros
Schildervakantie op Kreta
Paarden schilderen in Pilion
Mozaïekvakantie op Kreta

Beeldhouwen op Tinos
Marmer hakken op Naxos