Schilderen onder de Griekse zon op Kreta


10/9 - 17/9 2020
Weekarrangement Kreta schildervakantie € 565,- p.p.p.w., exclusief vlucht, maaltijden en consumpties.
Inclusief: 4-daagse schilderworkshop, 7 nachten in een studio voor alleengebruik incl. ontbijt, vervoer naar/van schilderlocaties en optionele excursies.

Workshops 11/9, 12/9, 14/9 en 15/9 2020
De groepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers en de cursussen zijn exclusief materiaal. De ervaring heeft geleerd dat de meeste mensen het liefst met hun eigen materialen werken. Wij zorgen er wel voor dat er verf en penselen aanwezig zijn, voor het geval u iets mist, maar neemt u vooral uw eigen vertrouwde materialen mee.
Om 09.00 uur vertrekken we naar de plek waar we gaan schilderen. Dat kan aan zee zijn of landinwaarts. We werken door tot een uur of 13.00, waarna we op excursie gaan of terugkeren naar ons verblijf.

Accommodatie
Uw verblijf op Kreta, het complex Avra studios - Taverna is gelegen aan het strand. De studios zijn in Typisch Griekse stijl gebouwd en liggen in een weelderige tuin tussen de palmbomen. De eigenaar en zijn familie zijn zeer gastvrije en vriendelijke mensen en staan altijd voor u klaar.
U verblijft in een studio op basis van logies en ontbijt. ’s Morgens kunt u genieten van een goed verzorgd ontbijtbuffet en ’s avonds wordt door de eigenaar zelf gekookt met verse lokale producten.

Meereizende partners betalen € 365,-  p.p.p.w. (7 nachten) excl. vlucht, transfers, maaltijden en consumpties. Hierin is inbegrepen: medeverblijf in de studio incl. ontbijt en optionele excursies.

Verlenging ad. € 280,-  p.p.p.w. (alleen verblijf op basis van logies/ontbijt) is mogelijk op aanvraag.

Eigen verblijf
U kunt onze workshops ook combineren met een zelfgeboekte pakketreis. In dat geval verzorgt u zelf uw vervoer naar onze verzamelplaats en betaalt u € 200,-  p.p. voor de 4-daagse workshop.

Optionele excursies
's Middags bieden wij optionele excursies. Zo heeft u op Kreta bijvoorbeeld de mogelijkheid om mee te gaan naar het prachtige hoog gelegen oude dorp Orino, waar de 98-jarige Maria ons haar oude weefgetouw laat zien. Of u kunt mee naar het dorp Kalamafka, met boven het dorp een kleine in de rotsen uitgehouwen kapel. Deze is te bereiken via een flink aantal traptreden, maar zeer de moeite waard! Ook staat er voor de liefhebbers een bergwandeling op het programma en een bezoek aan het bijzondere dorpje Kato Simmi, waar heel het jaar water vanuit de bergen overvloedig stroomt. De tocht naar de H-kloof is ook een echte aanrader! De excursies zijn inbegrepen, maar mocht u liever een middag aan het strand doorbrengen, dan kan dat natuurlijk ook.